HITTAT ETT LUGN I MIG❤

Hej godingar❤

Igår var en sån fullspäckad dag. Bara bara kul så klart. Jag älskar ju att shoppa oavsett om det är till mig eller mina kunder😃Så det gjorde jag igår och imorgon får kunden komma hem och se hur det blev. Spännande. Så klart lite jobbigt att bära på massa påsar, små & stora bord, fåtöljer osv men ja ja inte jätte mycket att klaga på jag får träning på köpet😛

Hur som helst är det jätte fint och lgh är dessutom en av vindarna i Vasahuset så kul att jag fortfarande har massa kunder där. Gör mig glad och få inreda dessa magiska små ettor.

Ni fick en liten sneak peek igår på lilla sovdelen. Den är avskärmad lite grann och alla lgh ser olika ut i planeringen fast lika i inredning med kök & bad golv osv. Tillvalen alltså!

Det som är kvar här är ett träbord jag har beställt till kunden som skall snickras ihop. Platsbyggd förvaring mina hantverkare skall påbörja sedan är det klart. Men nu kan han bo här i sin mysiga Etta. Fler bilder kommer😊

Träning har alltid varit viktigt för mig och för min F kom den lika viktig 2år sedan när ryggen inte orkade mer och ända utvägen var träning. Så sant, tänk att träning gör oss så mycket gott så varför tränar inte flera?

Jag har dock alltid varit den som älskar att springa, träna kampsporter och allt annat hårt.

Yoga, pilates gjorde mig nästan stressad och rastlös. Men nu har jag helt ändrat mig. Så skönt att andas bara stänga av allt och hitta sig själv. Lugnet och tacksamheten för allt. Litet som stort, vi glömmer oftast att vara tacksamma. Min mor lärde oss sedan vi var små. Tacka varje morgon för ny morgon och ny möjlighet till en fin dag. Så det finns redan i mig. Hoppas alla kan finna ngt att vara tacksamma och glada över❤

Nu skall jag hoppa in i duschen och sätta igång med jobb. Betydligt lugnare dag. Bara massa små fix sedan en härlig kväll med fina vänner.

Puss på er🌸

Love J❤

2 kommentarer

  1. Men jösses vad fint! Hoppas du får en underbar dag! 👌🏻

  2. Men jösses vad fint! Hoppas du får en underbar dag! 👌🏻

  3. Den där buketten på det där bordet är så 👌🏼

  4. Den där buketten på det där bordet är så 👌🏼

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *