SAMARBETE ATRIUM LJUNGBERG

GM min vän❤

Så otroligt roligt att få visa er vad som sker och hur det kommer bli i en helt ny stadsdel och Uppsalas andra stadskärna Gränbystaden. Det är så otroligt mycket mer, men så klart måste vi spara på massa godbitar😍till senare.
Jag var på plats igår och sneglade in bygget ni ser även lite på mina händelser ( Instagram ) Man blir liksom ett barn på Julafton. Kommer bli sååå bra! 🌟Älskar att Atrium Ljungberg satsar så stort på vår stad, Uppsala. Visste ni att Uppsala är en av de snabbast växande kommuner i Sverige? Vår vackra stad blir bara vackrare för alla💓

Nu skall jag dricka mitt kaffe och varmt vatten med citron sedan iväg på Pilates. Väldigt fin start på denna helg. Ikväll har vi älskade svärmor och bonus svärfar på besök och skall pyssla om.

Kram mina fina och tack för allt!

Love J❤

Text från Instagram

Gokväll raringar🌸
Vad krävs för att lyckas med en ny stadskärna? Ännu fler butiker, caféer, och restauranger? Flera kontor en biograf eller ett bibliotek? Ja, allt det så klart. Men framförallt krävs det bostäder. Ett dygnet runt liv. Människor som tar plats. Lekande barn, studenter och pensionärer. Varannan-veckas-föräldrar singlar och barnfamiljer. Atrium Ljungberg är ruskigt seriösa när de planerar sina platser. De skapar en plats för alla. ”Alla vill leva i vår stad” Gränbyparken blir en viktig del i området. Den skall rustas jättemycket. Isbana för skridskoåkning på vintern. Spontan picknick och brännbolls kvällar på sommaren. Plats för att odla egna grönsaker… En stämningsfull belysning. Ja, allt är genomtänkt i minsta detalj. Älskar de genomtänkta och kärleksfulla i arbetet mot en plats för alla. Här kommer jag definitivt att synas och springa tillsammans med er i magiska natur🍂☘️🍁🌲💚 #atriumljungberg #boigränbystaden #inspiration #Uppsala #gränbystaden #nyproduktion #nyproduktion #samarbete

Foto: Martin Kelam
Kläder: Wendtclothing

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *