FIN HELG❤OCH ALLA NI🙌🏻

Heeeeej bästisar😃

Wow vilken reaktion på mitt inlägg om utbildning, så många fina kommentarer och mail. Har suttit nu ikväll och svarat till alla fina och hoppas på att flera skall våga tro på hur bra ni är❤
Våga ta för er!

Att bli framröstad till en av Sveriges största inrednings profiler blir man inte bara sådär😉Kanske lite små kaxigt men världen behöver fler kvinnor som vågar sticka ut och ta för sig.

Det är viktigt att ha passion till det du gör. Jag ser till att leva livet med passion och fullt ut. Jag precis som alla andra normala människor har bra och dåliga dagar, mitt liv är inte heller en enda saga men jag ser till att göra det jag älskar och fullt ut! Jag styr mitt liv och mina tankar.

Ingen är perfekt. Jag vet att jag inte är perfekt, och att allt omkring mig inte är rosa moln. Jag har mål och tänker stort men jag blir inte nerslagen om det inte blir som jag har tänkt mig. Jag gör om och gör rätt, ingen och inget kan stoppa mig.

Ta kontroll. Ta kontroll över ditt eget liv ingen annan kan göra det åt dig. Det gäller både jobb, privat, träning kost och alla drömmar och mål du har. Börja styr ditt liv dit DU vill!

Jag tar risker. Att våga ta risker och gå utanför sin ”trygghets zon är många rädda för, speciellt kvinnor. Män är betydligt bättre på att ta risker.
Så varför inte testa något du är rädd för?? Lär dig något nytt och få ny erfarenhet. Livet handlar om utmaningar. Det är för kort för att vara rädd.

Jag har inga problem att jobba hårt när det behövs. Jag har haft perioder då jag har suttit till både 02 och 04 för att det skall levereras oavsett hur hårt eller länge du får jobba. Men jag återhämtar mig. Jag är väldigt bra på återhämta mig. Ta min egen tid och bara är. Oavsett om schemat är fullspäckat så tar jag mig tid att andas njuter och är tacksam. För det är den absolut största hemligheten jag har. Tacksamhet och lycka över livet jag har.

Helgen har varit hur härlig och skön som helst. I fredags hade vi som alltid mycket att fira. Det händer ju otroligt mycket för oss båda men framförallt så är det helt galet mycket kul som händer mig. Mitt namn som inläggen var är ju otroligt hett, men mer hett på bra sätt än dåligt som tur är🙋🏼😃🦋Så jag öppnade upp champagne och F hämtade mat från Hodja. Mys, satt länge och pratade om allt. Älskar våra fredagar💓

Igår lördag började jag min morgon med pilates, så skönt att jag har hittat träning som även lugnar ner Duracell kaninen i mig.

Maja hade bio date med kompis och sen lunch. Hur gulligt. F följde med och lämnade sedan ringde de direkt efter bion. Vi var hemma och pysslade till lördagens middag när svärisarna skulle komma. Blev oxfilé och mera champagne, massa Goa skratt.

Idag har vi haft massa tjej mys då F behövt åka in till jobbet och ta emot stora VIP flighter.

Så det har varit shopping och lunch. Sen gick vi hem och myste på balkongen i solen. När det var dags för middag blev det också ute. Fy vilken mamma🙋🏼Men vi har haft det otroligt mysigt, och så himla mycket vi har att prata om. Min stora fina tjej. Så fin, berättade för mig att hon och kompis Livia gav bort sina pengar till en Tiggare då en dum hade gått fram och tagit hans pengar. Då tyckte dom synd om honom och gav sina❤Det kallar jag för ett fint och varmt hjärta. Blir stolt och lycklig i hela kroppen.

Nu ni blir det en bok, koppla av och ladda för en riktigt kul och spännande vecka som väntar. Älskar allt jag får göra och alla underbara människor jag får möta. Kärlek🙌🏻

Natti och stora varma kramar!

Love J❤

2 kommentarer

  1. Du är en sån inspiration å förebild! 🙌🏻✨

  2. Du är en sån inspiration å förebild! 🙌🏻✨

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *