HEJ NYA BRA VECKAN❤

Hej fina läsare❤

Förra veckan har varit minst sagt omskakande på många sätt för mig. Att få höra nära bli sjuka. Vill inte att någon skall vara sjuk, någonsin. Det tog hårt och livet liksom blev väldigt tydligt. Vad som betyder något och vad som är viktigt att lägga energi på.

Sedan blev det inte bättre med ett Sverige som skakades om. Vårt vackra land och alla oskyldiga människor. Ett land som gör allt för alla! Orättvist på alla vis. Terror är alltid orättvist, krig och allt annat skit världen bjuder på! Fy, vi måste vara starka och visa kärlek för jag vet att det finns mycket mer kärlek och den övervinner allt!

Så det vi gjorde i helgen var bara ta vara på tiden tillsammans. Reflekterade över vad som är viktigt. Pysslade om varandra och gjorde fint hemma.

Köket blev såååå fint. Inte helt klart väntar på en sten som kommer och placeras som Bakkant magiskt.

Fick hjälp och sätta upp våra lampor. Äntligen så nu är det massa fint i hallen. Köpte till en lila som i käket till anslutningen från hallen grymt fint.

Nu är mina hjärtan på bio. Jag sitter med syster och myser så nu skall jag fortsätta med det.

Idag har jag dessutom anställt förstärkning till mitt företag. Nu skall det växa, fortfarande i min takt. Det vill säga med kvalité inget annat. Har känt mig nöjd att vara själv 1år men nu vill jag utöka och ta flera roliga projekt. Detta kommer bli hur bra som helst. Känner det långt i magen. Så välkommen Towe🦋
Hoppas ni får en fin kväll och jag sänder massa kramar❤

P.s ni har väl inte glömt att tävla om ett presentkort i valfri butik på Gränbystaden. Gå in på Instagram för att vara med och tävla.

Love J❤

1 kommentar

  1. Så tråkigt med en nära som är sjuk, beklagar. Men visst är livet kort, man måste ta vara på varje dag fullt ut. Tänkte på det väldigt mycket själv 😊 Kram fina

  2. Så tråkigt med en nära som är sjuk, beklagar. Men visst är livet kort, man måste ta vara på varje dag fullt ut. Tänkte på det väldigt mycket själv 😊 Kram fina

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *