LEDIGHET OCH FAMILJE TID❤

Hej raringar

En skön paus från allt dessa dagar. Bara fyllt med massa kärlek och oändligt mycket mys. Finns inget bättre tycker jag. Jobba när det skall jobbas och mysa och koppla av när det är ledigt.

Jag har egentligen varit ledig sen Maja fick påsklov och F sen skärtorsdag. Vi har den här påsken valt att inte åka runt så mkt utan mest varit hemma. Torsdag var det bara familje mys, viktigt för oss och för Maja. Att bara ha våra egna dagar.

Fredag kom våra vänner Fredrik och Mia med lilla Nicole. F1&F2 som våra män kallas, lika som bär i allt åkte och tränade vi tjejerna var hemma fikade och myste massor. Sen kom killarna hem, blev mer fika på det. Kvällen lagade F massa god påskmat och vi hade min lilla syster med pojkvän på besök.Som vanligt blir man proppmätt efter maten på högtider. Kvällen avslutades med spel och bus, då trivs våran tjej som bäst. Omringad av kärlekVem gör inte det?!

Vad jag älskar dom här två❤❤

Lördagen bjöd på släkt middag hos svägerskan. Har nog aldrig sett så mycket mat… Hahaha men tur det för de kunde ta med sig till söndagens fest hemma hos oss. Perfekt🎉

Majas bästis Pepsi Och så fiffig ställning för tex fruktfat. Älsk!

Åt nästan upp alla jordgubbar, godiset fick min kära svägerska kritik för från alla😂Dåligt blandat, eller så ville hon inte att någon skulle äta😉

Japp det var rätt mycket mat för 17pers😋😍🐣

Maja bäddade fint åt henne och Pepsi när små kusinerna hade gått hem.

Jag städar alltid undan efter en fest🙋🏼Vill vakna till städat hem. Finns inget värre än att behöva plocka på morgonen, nej usch! Så när alla åkte 01 gjorde jag fint och sedan gick och la mig. F ordnade med disken och jag resten. Imorse fixade vi tillsammans frukost innan gym och sedan blev det ribs till lunch så gott. Nu är F och M och handlar. Jag har fått en brasa då det är ruggigt idag. Riktigt mysigt

Ikväll blir det ceacarsallad till middag och tidigare i säng. Skola och jobb väntar. Om exakt 1v åker jag och F på träningsresa 1v skall bli riktigt härligt fast jobbigt att lämna lilla sessan. Men det är skola och tur vi har världens bästa familj, så hon längtar mer att mamma och Pappa åker;)

Nej nu skall jag slänga mig i soffan med bok och njuta tystnaden en stund🙌🏻

Love J❤

1 kommentar

  1. Träningsresa låter magiskt härligt! Å allt annat med för den delen. 😍🙌🏻

  2. Träningsresa låter magiskt härligt! Å allt annat med för den delen. 😍🙌🏻

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *