LYSSNA PÅ ARIJANA. HON VET VAR SKÅPET SKA STÅ.

Himla fin tidningen blev. Så nöjd❤

Mer mod. Mindre Mode! Ja, precis så menar jag. Ditt hem ska vara ett hem och inte en utställningslokal! Blanda gammalt med nytt. Krydda med personliga detaljer och skapa din egna fina känsla i magen.

Hur känns det när du kommer hem? Trivs du eller skaver något?

Vet du, ett tips jag brukar lämna är. Att kanske byta plats på möbler, ta fram något från ett annat rum det kanske passar bättre i just vardagsrummet eller på en annan byrå. Backa och ta en bild nr du tycker du är klar. Hur ser det ut? Är det rörigt på bilden eller är du nöjd?
Du kanske behöver lägga till eller plocka bort något? Testa dig fram och njut när du gör det.

Tog en kaffe med tjejerna innan det var dags för besök hos bästa Sara på Frans Frisör. Såååå nöjd❤Bara en nyansering gjorde vi och det blev galet bra!

Tok nöjd med mina volym fransar. Herre Gud vad jag är fake😂Men jag slipper smink🙋🏼

Och solat har jag hunnit med oxå då Maja inte ville hänga med hem så jag släppte allt. Solen tittade fram F satt inne och jobbade mys pys ha honom hemma tidigt flera dagar i rad nu🙄😂Så ikväll när liten sover får jag sitta med lite admin. Har nästa inte gjort annat än glidit omkring och haft det himla soft idag🙋🏼✌🏼

Kram på er och glöm inte SFS på insta😘

Love J❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *