LOVE AND LAUGH

Tänk er en massa kärlek i världen, ingen våld och en massa skratt. Åh vad jag önskar en sådan fridfull värld.

Maja åkte till mormor i måndags. Busunge, hon beslutade sig och ringde mostrarna. Vem säger nej till henne? Så vi åkte dit 3h bilresa fram & tillbaka i en bil. När vi var på plats var det lite pussar och skratt sen hem igen. Jag håller mest på med min föreläsning nu. Öva öva snart är det dags.

Första stop Visby, hoppas vi ses 14/9. Kommer bli grymt!

Igår var jag en sväng till kontoret för att förbereda dagens möte som var med viktiga nya kunder till bolaget. Gick alldeles utmärkt. Jag är en väldigt enkel person att jobba med . Man vet vad man får precis som här. Tror ni har märkt att jag är rak. Även i jobb är jag det och oavsett vilket jobb så levererar jag till 110% det jag lovar får man också även om det skulle behövas 24h arbete!

Min kärlek var med på mötet, oh Herre Gud vilket team vi är. Ingen eller inget kan stoppa oss. Vi jobbar sällan ihop men just i sånna större sammanhang vill jag ha honom involverad. Vi är ju liksom ett team även fast vi har uppdelade uppgifter i bolagen finns vi alltid där för varandra. Det är ändå för oss vi gör det.

Nu är han ute med sin bästis F2 dom kallas så F1&F2 lika som bär dessutom. Jag myser i soffan med musik & tända ljus. Hade syster och pojkvännen på middag. De köpte med sig turkisk mat. Jag älskar all mat;) haha

Igår hade jag tokiga Kima på besök… Hahah ni som följer våra händelser såg ju hur kul vi hade. Avslutades på stationen inte bordet vid vägen alltså… 

Nu ska jag njuta av egentid. Ta ett bad det ska jag också göra. Ansiktsmask och hela köret det är jag värd..

puss min vän❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *