GOD MORGON HÄRLIGA DAG

Dagarna flyter samman när man inte jobbar. Eller iaf jobbar som vanligt. Igår var vi hemma hos Fredriks kusin med familj. En underbar kväll med otroligt mycket skratt. Älskar dessa kväller/dagar. Älskar livet där skratten får vara en del av det. Skratt förlänger och gör oss otroligt lyckliga.

När vi åkte dit så sken solen upp med sina varma strålar. Vi tog Fredriks Cab. Älsk på den, känns befriande med håret som blåser i vinden och musiken som spelar högt. Människor tittar vissa beundrar, vi glider genom vår varckra stad och känner oss extremt tacksamma över att just vi sitter i denna bil. Vi älskar bilar båda två. Ja, faktiskt alla tre. Maja kan mer om bilar än vad jag kan och hennes bil när hon blir stor är en Lamborghini. Inga små drömmar vill säga. Och vi älskar att hon drömmer stort. Helt övertygad om att hon kommer lyckas och kör sin drömbil. Vissa kanske tänker att man inte borde tänka så vid 11-års ålder vi tänker att hon redan har dessa mål kommer göra henne till en framgångsrik självständig kvinna. Precis vad jag önskar mitt barn. Att vara självständig och kunna köpa de boende och den bil hon vill ha. Att hon kommer vara ödmjuk mot världen det vet vi redan för det är hon idag. Hon respektera sig själv, oss och alla andra som hon någonsin möter. Hon har alltså höga mål redan idag och vet att det kommer krävas hårt arbete. Hon vet att gå till skolan och vara närvarande är ett måste. Hon är coolast i världen och idag kommer hon äntligen hem. Fredrik ska grilla massa gott. Vi ska bara umgås, mysa och kramas i massor. Spela spel och bara vara i nuet.

Önskar er en underbar dag. 

Kram/J❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *