VÅR HELG

Hej mina raringar.

Sorry frånvaron men jag har verkligen tagit helgen till massa vila och kärlek med min älskade lilla familj.

Jag precis som vilken vanlig människa som helst behövers den där tiden för vila och återhämtning. Jag gillar att testa nya saker och se hur det fungerar för er lika mycket som för mig.

Sedan har jag världens bästa mentor när det kommer till sociala medier. Jag rådfrågar henne om allt och vill helt enkelt växa och göra saker rätt och kanske lite annorlunda. Förr fick jag rådet. ”Tre inlägg om dagen på bloggen för att öka trafiken” Hon gav mig tipset att göra ett men innehållsrikt inlägg och det fick mig att pusta ut.

Tänker mig om inte nödvändigt så endast ett blogginlägg om dagen. Jag vill hålla mig till samma tider så ni kommer kunna läsa mina inlägg varje morgon 08.00. Helger vill jag hålla fria och postar endast på Instagram om inget annat blir bestämt.

Jag vill att mina blogginlägg skall vara innehållsrika och inte bara massa flabber om onödigheter och att ni ska känna er inspirerade och vilja läsa. Detta är ju också ett arbete och jag kommer göra mitt yttersta för att inspirera er varje dag.

Skulle ni vilja ha inläggen tidigare än 08.00 så säg gärna till. 

Jag har verkligen haft världens mysigaste helg med mina hjärtan. Vi har njutit till Max och känner oss väldigt rika efter denna helg.

Vi människor är experter på ge så mycket tid till våra ”vänner” lägga all energi på jobbet för att sedan komma hem och vara trötta när de viktigaste väntar på oss. Istället för att gå till gymmet lägger vi oss i soffan och gnäller på dagen som varit. Chefen är dum i huvudet och alla andra Du jobbar med är också det.

Jag vill verkligen inte vara den som gnäller på andra. Jag vill inte vara den som kommer hem slänger mig i soffan och gnäller på alla andra för det är inte alla andras fel. Jag vill inte låta min familj komma i kläm för att jag haft en dålig dag. Jag vill inte vara trött utan jag lägger mig i tid för att vakna utvilad och kan möta mina hjärtan med ett leende.

Jag älskar att kliva upp tidigare. När rutiner är igång har jag redan varit på gymmet innan dom blir väckta för en frukost sedan skola och jobb. Jag är den som oftast kör Maja för vi gillar att lämna och hämta henne. Det kommer vi göra tills hon säger stop!

Jag älskar rutiner, livet min familj och att hela tiden växer som människa. Att växa som mamma/fru/vän och entreprenör.

Jag vill inspirera människor till ett bättre liv och låta allt annat vara oviktigt. För det är precis vad det är. Endast det viktigaste är viktigt.

Jag vill vara den där personen alla pratar om och ser upp till. Jag vill vara en person som står vid mitt ord och inte lämna löften jag inte kan hålla. Jag vill fortsätta vara den ärliga men ödmjuka människa ni fortsätter lära känna.

Ha nu en magisk dag så hörs vi samma tid imorgon på bloggen. Vi får alltså in det som en rutin.

Kram/J❤️

4 kommentarer

 1. Du är en sann inspiration! Nu ska jag skriva en plan över min höst där just de där fällorna ska kunna undvikas! 👌🏻

  1. Arijana Heinrici

   Men tusen tack & fantastiskt med en plan över hösten. Kram

 2. Du är en inspiration, Jana! ❤️

  1. Arijana Heinrici

   Tack snälla❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *