SKAPA MYSFAKTORN I DIN SOFFA

God morgon soffan! Inte för att jag tycker du ska sitta i soffan just nu men kanske & läser mitt blogginlägg om hur du enkelt kan piffa upp din soffa.

Inte alla som har råd eller lust att byta soffa efter säsong men vi kanske har råd med nya kuddar att liva upp med. En soffa utan kuddar är som en människa utan kläder för mig. Det sägs att man ska undvika för många kuddar men jag säger kör och skit i att det sägs så mycket!

Om du tycker att din soffa är lite tråkig och hängig investera i prydnadskuddar. Kör på samma färg fast olika nyanser. Använd dig av mönster och gärna även olika storlekar. Släng en pläd lite slarvigt eller vikt hur du vill. Så du kan krypa upp i soffan efter en händelserik dag i ditt liv. Avslutat träningspass för att du och din kropp mår bäst av det och en fin middag med dina käraste. Så skall en soffa intas.

kram på er och lycka till med soffan/J❤️

Lite dåligt kvalité på bilderna men exempel bilder på hur jag tänker mig och gör med soffor.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *