TREDJE RESAN FÖR DENNA SOMMAR

Godmorgon min vän. Hoppas du sovit gott. Idag flyger våran lilla tjej på sin tredje semesterresa för denna sommar. Inte ett dugg synd om henne med andra ord. Sedan att hon får full uppmärksamhet av hela tjocka släkten är bara ett jätte plus.

Sommaren är som den är här. Inte direkt sol en hel dag men man får vara glad för den lilla man fångar. Vi la oss alla i sängen och myste innan Maja skulle sova, pratade och spelade spel. Hon är världens finaste våran älskling. Så fin rakt igenom. Men det tycker vi ju alla om våra små och stora skattar. De som betyder allt❤️

Ni mins att jag lämnar 20% hos http://www.royalspa.se när ni uppger koden Jana20. Denna rabatt gäller på alla era behandlingar, så passa på och njut.

Jag är så otroligt nöjd med mina bryn. Jag har alltså aldrig haft mycket bryn. Rakade dem när jag var väldigt ung för att de skulle vara så jätte smala… De växte inte ut efter detta så jag har alltid fått måla, så jobbigt. Nu slipper jag, plus att dom är ju sååååå snygga!! Ja, jag har lite väldigt lite då. Måste färga dem så fort det har läkt. Var och fyllde i dem efter allt sol.

Herre Gud vad man har gjort tokigheter som ungdom. Jag gjorde massor av dem med min tokiga vän Maria vi kallades för B1 & B2.

En gång kom jag hem med polisen. Mmm 15år ni förstår?? Jo, då skedde det lite mobbing bland killarna där de tvingade en av klasskamraterna dricka kiss. Kommer alltid gå emellan mobbing. Kommer aldrig någonsin stå tyst och se på. Jo, så jag rätt så liten trycker upp denna jätte killen mot väggen, det blir slagsmål. Jag vann!! Både så detta upphörde men även att den killen som gjorde så mycket skada förändrades efter detta. Fint, alla kan ändras och det blir bra bara någon visar att de bryr sig om alla. 

Ha nu världens finaste dag. Var snäll mot alla du möter.

Kram/J❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *