EN VANLIG TORSDAG

Hej raringar. Igår åkte Maja på semester med mormor & jag blir bara så oerhört lycklig i hjärtar av vår familj och alla Maja har runt sig. Vi vill ju inte ha fler barn anledningen är en lång historia men jobbig födsel där jag höll på bli förlamad och allt där till så där av plus att vi är extremt nöjda där vi är. Vi har stor släkt mkt kärlek, med kusiner så det har aldrig känts ensamt. Tänker att det är syskon på avstånd. Hon vill definitivt inte ha syskon och det är ju toppen. Kanske låter själviskt men nej, Aldrig.

Alla får göra precis som de vill vi är nöjda med våran prinsessa och hon är inte ett dugg bortskämd med en drös prylar hon vet att allt har ett värde. Hon är bortskämd med all kärlek ja!

Så hon åkte med mormor igår. Precis som förra året har de 1v i Montenegro hos min moster. Maja är totalt i centrum de bor på landet och hon befinner sig i ett paradis. Vi står varandra extremt nära i min släkt. Vi är som syskon och så är vi uppfostrade. Familj har alltid betytt allt för mig. Vill att även hon lär sig och i sin tur sina barn samma sak. Det vet jag att hon kommer. Älskade mamma tänk att få uppleva barnbarn när hon en gg i tiden kämpat för eget liv och oss. Lycka att se henne så lycklig igår. Svårt att beskriva den känslan. Jag är inte född med silver sked och uppskattar alla stunder som otroligt framgångsrika för mig. 

Igår var jag också hos frisören, fick någon gång kommentar att jag springer mycket på massa olika behandlingar… haha ja, det kanske jag gör har ej tänkt på det själv. Utseende är viktigt för mig. Ja, precis som insidan. Om jag känner mig snygg gör jag ett bättre jobb vilket gör att jag får in ännu mer jobb. Win Win liksom.

Hur som helst har ni 10% fram till 1/9-17 så använd kod Jana. Passa på och bli snygga i håret eller köp bra produkter. Hos http://www.fransfrisorer.se

På EM träffas jag och en fin vän på stationen. Babblade massor och drack bubbel. En fin torsdag helt enkelt. Vissa ”vänner” försvinner ur ens liv andra kommer in och det liksom faller på plats allting väldigt bra. Man växer med åren och allt bli mer äkta.

Jag var inte annan person förr, jo jag fanns nog där mer för alla människor och de hade inte tillgång till min dagbok som idag. Den kan ibland sticka i ögonen mer än vad man trodde kunde vara möjligt. Är glad att ni gillar min dagbok och jag gillar er väldigt mycket. Livet är extremt fint just nu. Alltid eller iaf oftast för mig. Kram och njut helgen mina raringar.

Ska ni hitta på något skoj? Vi har älskade svärföräldrar på besök imorgon idag har vi nog inte beslutat oss om vi går ut eller stannar hemma i bästa sällskap.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *