SLEEPO EVENT

Ett event i världsklass!

Stort tack till Elle på Sleepo som anordnade detta event. Helt underbart från början till slut. Är otroligt imponerad över hur allt var ordnat, från bubblet till maten. Servicen på Haymarket grym som vanligt.

Ni ser så vackert och svårt att välja bild. Tycker det var skönt att ingen ifrågasatte alla kameror, utan det var helt normalt för oss alla. Det tog tid innan vi började äta… haha 

Underbara leverantörer som berättade om nyheter, visioner & vägen dit. Sådant jag uppsakattar, det är en ära och få jobba med dessa fantastiska märken & människor.

Efter brunchen på Haymarket åkte vi vidare till ett tillfälligt show room Dirty Linen hade under Formex veckan. Där blev vi uppvaktade med rosé och alla nyheter. Massa skratt och en hel del foton och händelser till insta stories. 

Classic Collection. Här stod vi länge och gottade i nyheter to die for! 

DBKD passar in i vilket hem som helst! 

Blev totalt förälskad i dessa krukor från Isadeco. Ja, även Lina, som ni ser tänkte hon sno med sig en hem direkt… 

Puffar puffar puffar, tror det kryllade av dem på mässan. Färgerna ser ni är väldigt dova nu. Jag säger skapa din egen stil mixa och blanda men håll er röd tråd. Här från Bloomingville.

Skulle kunna fortsätta i evigheter men vi får avrunda här. För mer shopping och nu även 20% med kod Happy20 gå in på http://www.sleepo.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *