ETT STORT LEENDE PÅ LÄPPARNA

God morgon hjärtisar!

Lite om helgen. I fredags var jag som sagt på event i Stockholm i samarbete med Sleepo. I dörren möttes jag av Fredrik & Maja så jag hann bara med att byta skor då alla väntade på oss. Bowling och mat blev det, skratt och mys innan det var dags att sussa. Jag var helt slut. Lördag kom våra fina vänner Eva & Thomas. Som jag älskar att omringas av fina vänner, de som vill se dig växa och hjälper dig fram. Så otroligt viktigt. Söndag körde jag Maja till våra älskade vänner där Maja ville hänga med vovven. Fredrik bjöd på mera champagne och lunch på stationen innan Thoms & Eva tog tåget hem vid 15 tiden. Vi gick runt med ett jätte leende på läpparna och ett otroligt varmt hjärta fyllt med massa kärlek.

Majas glass i lördags var inte att leka med. Nej, jag fick inte smaka. 

Älskar Fredriks klocka jag köpte till honom i julklapp tre år sedan och ännu mer att det är hans favorit klocka. Älskar att skämma bort dom jag älskar❤️

Igår måndag så gick jag upp tidigt i vanlig ordning, sitter och bara är i nuet, tackar för nya dagen och känner in livet. Väcker mina älsklingar med frukost sen åkte dom till skolan och jag ut på löprunda. Jag hade några möten & intervljuver för två olika tidningar. Spännande möten inbokade och helt enkelt så otroligt bra dag.

Mitt varumärke växer och det gör de precis i den farten jag vill. Nu händer det jag har byggt upp under två år. Ja, precis ca 2,5år sedan jag lade ut vår första bild på vardagsrummet och jag upptäckte att detta ska jag göra med eller utan stöd. Där jag ifrågasattes om mina socialamedier verkligen är rätt för mig. Men ja, se så bra det blev. Jag har en plan och tanke med allt jag gör.

Kram mina hjärtan och gör allt du vill och som känns rätt för dig! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *