DET ÄR NU JAG MÅR BÄST

Hej min vackra vän!

Vaknar med fruktansvärd träningsverk men vad gör det när man tränar med fantastiska människor. Sååå jobbigt men så kul!

När livet ger stora möjligheter då tar jag tacksamt emot. Bygger en stark & sund kropp, för är den stark då klarar jag allt. Behöver den just nu och för all framtid.

Extremt tråkigt väder igår. Har mest suttit hemma och jobbat. Bokat in spännande möten i nästa vecka. Kommer snart avslöja mer;) Är riktigt taggad. Och så glad att se vilka som också kommer på föreläsningarna. Verkligen, gör mig glad att ni vill lyssna på mig/oss och som jag tror gå med positiv känsla hem.

Redan fredag & sol. Blir massa övning framför spegeln idag, inget annat bokat. Jo, familje mys i MASSOR. Det har varit två fulla veckor av jobb för oss båda så nu blir det en helg till familjen & träningen. Imorgon FM ska vi på USIF Eventet sedan middag hos svärfar..

Mina grymma kvinnor där ute! Gör ert bästa idag och visa alla hur bra ni är.

Kram/J❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *