WOMEN IN BUSINESS

Hej raringar!

Sorry frånvaro men det har varit lite mycket att styra i senaste dagarna. Blir inte alltid som man har tänkt sig och då gäller det att prioritera. Men nu så en sammanfatta på första stoppet i Visby.
Vilken fantastisk energi det var i hela rummet fyllt av drivana coola och snygga kvinnor. Det betyder så enormt mycket den där energin. Jag pratade om min resa till där jag är idag och tipsade om knep i sociala medier. Var inte rädd att använda dem till något bra. Istället för att se sociala medier som ett hot. Utnyttja dem och skapa långsiktiga och fina kontakter. Det kommer du behöva i din utveckling som företagare eller vad du nu än jobbar med.

Läs mer om vilka städer vi besöker HÄR

Min kära vän Gunnar Söderström Sveriges bästa inspirations och motivations föreläsare enligt mig och så många andra pratade på om just detta. Många skratt och glada kvinnor som vanligt efter denna friska fläkt i rummet. Är så otroligt glad och lycklig över att ha med just Gunnar på fortsättningen i denna resa. Läs mer om Gunnar 

Sen efter våra föreläsningar var det dags för middag och mingel. Underbar tjejer, mycket skratt och fantastisk mat på Restaurang Bolaget i Visby. Tyvärr sprang jag runt för mycket så jag åt aldrig upp min varmrätt. Haha! Ändå hann jag inte prata med alla som jag hade velat.

Tack till alla verkligen. Vilka fantastiska ord som jag kommer leva länge på.

Kram på er och njut helgen ordentligt det tänker jag göra!❤️

P.s kläder jag hade på mig under kvällen:

Kjol/skor

Blus

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *