VÄRLDENS TRÖTTASTE

Hej från världens tröttaste bloggerska idag! Visst får man vara det ibland? Trött alltså. Hjärnan går på högvarv och idag kände jag verkligen en otrolig trötthet komma smygandes. Igår satt vi i bild 3,5h enkel resa och som tur var körde Gunnar. Det gick som vanligt hur bra som helst. Blev dock lite förvånad att så många inte hade sociala medier över huvudtaget. Känns som budskapet om hur viktiga dom är för oss företagare har gått fram så nu hoppas jag på massa nyöppnade konton.

Det var verkligen ett magiskt ställe synd att vi inte kunde stanna kvar på middag. En lång bilresa slutade med korv på en mack men även det är ju gott! 

Ni ser hur gott som helst! Om ni följer mig på händelser så såg ni säkert att vi åt lite socker också. Skyller på Gunnar då jag har socker förbjud. Idag började vi även vårt samarbete med Riksmäklarna. Skall bli otroligt roligt och se Towe göra magi i Uppsala!

Nu blir det kväll. Idol med mina två älsklingar.

Kram/J

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *