SUMMERING

Heeej Bloggisar!

Har ni haft en skön helg? Jag har det. Fredag mina två älsklingar & jag Maja skulle sova hos grannen men ångrade sig. Så kan det vara och det som är bra att vi alla bor på samma gård. Enkelt och smidigt. Idol så klart, vi drack rosé Maja åt popcorn. Jag har inte druckit på ett tag nu så för mig blev det inte ens ett glas. Tror att när man avstår ett tag från allt sött och alkohol blir det inte lika gott länge. Min mening alltså.

Lördag däremot poppade vi upp favoriten Pol Roger och han däremot var otroligt god. Hahah svag för champagne.

Vi hade en otroligt mysig kväll. Gästerna dök upp innan 17. Vi åt massa tapas innan det var dags för oxfilé och Fredriks super goda potatisgratäng. Hemslagen bea och massa gott vin till det;) Killarna var grymma i köket.

Älsk på dessa härliga kvällar med otroligt skön energi. Livet som de ska vara.

Igår gick jag upp för att vinka av F som skulle spela golf med bonus far. Gjorde iordning frukost och la mig i sängen igen. Läste och bara njöt av tystheten. Maja var hos min syster och hennes festman där hon sov så jag var helt själv. Dom kom sedan efter lunch vi fikade och skrattade åt våran roliga lilla älskling.

Vid 14 hämtade jag min svärmor. Vi fortsatte äta fika och mysa. Till kvällen blev det middag av kärleken min. Maja sprang ut igen efter maten. Hon bor ute med sina kompisar. Fint väder igår dessutom och nere på gården hos oss blir det vindstilla så en härlig och varm höstdag.

Vi fick ropa in henne för bad och sedan bokläsning. Sen var det pussas godnatt och här är dagen igen.

Går alltid upp först och startar min dag i tystnad. Bästa jag vet. Behovet är enormt.

Nu Medans jag skriver till er passar jag på uppdatera min dator. Skall skicka iväg offerter och jobba administrativt idag. Blir att öva lite föreläsning och träna. Innan Maja skall hämtas och middagen ska planeras.

Ja, en helt vanlig måndag. Gillar att jobba hemifrån dessa dagar.

Rocka mina stjärnor ni är bäst!

Så otroligt roligt att ni röstar på mig till årets inredningsblogg. Blir ju så glad.  Ni kan lämna er röst här:

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *