ÅTERHÄMTNING

Innan jag flyttade på Karaffen och de fina glasen som kommer från Newport Home till köket. Älskar snygga glas, karaffer och spritflaskor. Inte att dricka ur alltså utan som en inredningsdetalj;) 

Hej mina stjärnor!

Jag vet, väldigt lite fokus på bloggandet de senaste veckorna men jag lovar snart vara här lite mer igen. Det går tyvärr inte att klona sig.

Dagarna rusar förbi och jag har just nu en väldigt spännande framtid som jag bygger upp. Mycket tid, fokus och närvaro behövs.

I fredags träffades jag med Almi i Uppsala och kan berätta att det kommer bli föreläsning med mig & Gunnar i Feb nästa år i Uppsala också. Otroligt otroligt roligt att få göra detta. Känner mig glad,sprallig och lycklig i hela kroppen. Flera föreläsningar ska planeras in och jag är sååå TAGGAD!!

Tänk vad sociala medier kan göra? Allt som händer mig den senaste tiden med alla dessa fantastiska samarbete, föreläsningar har jag sociala medier och er att tacka. Givetvis känner jag mig stolt att jag vågar kasta mig ut och testa nya saker. Det är både skrämmande och spännande just nu.

Så veckorna rusar förbi. Jag hinner inte riktigt vara överallt därav får bloggen minst tid just nu.

Helgen spenderas med mina hjärtan. I fredags var det tacos mys och Idol. Vi är fast hela familjen. Vilket härligt gäng dom är allihop.

En riktigt skön lördag. Vi har bara myst, fixar fint hemma. Ätit gott och njutit av ledigheten. Maja stod i köket med pappa och jag njöt av att se dem. Verkligen team work på dom två. Jag älskar att se på.

Och där flyttades det om. Älskar alla våra småbord. ”Drink stationer” Hahah Vi är verkligen inga som dricker mkt, skulle man nästan kunna tro med tanken på dem.

Vi är livsnjutare, känner vi för ett glas av något gott väntar vi inte till helgen. Våran lilla älskling har aldrig sett oss fulla.  Existerar inte i vårt hem.

Alkohol kan orsaka många svek som inte går att ta tillbaka. Att skylla på alkoholen är för mig aldrig ok!

Jag säger inte att människor inte kan eller får bli berusade. Jag tycker bara att det är viktigt med kontroll. Sedan tycker jag ALDRIG det är ok att supa sig full med barn omkring. Jag var ett barn en gång i tiden och vet precis vad jag talar om.

Ta hand om varandra. Vi hörs snart igen. 

Kram J❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *