ATT LÅTA SAKER TA TID

Hej min vän!

Den här helgen gick så otroligt fort vila stod högs upp på schemat. Behövdes verkligen, tror nog att jag egentligen var tröttare än vad jag ville erkänna för mig själv. När livet går i en väldigt hög fart. Då gäller det också att stanna upp och njuta av de lediga stunderna tillsammans.

Både jag och Fredrik har mycket nu samtidigt ska man vara en bra förälder, partner, vän och allt det där. Jag har kommit på att jag måste sänka kraven. Att allt inte behöver ske på direkten och att disken faktiskt kan stå och vänta. Jo, jag är en perfektionist det kan ibland vara jobbigt men jag lär mig.

Jag lär mig att livet kommer se lite annorlunda ut framöver och att jag då måste lära mig släppa, andas och njuta.

Det kommer krävas mycket jobb, det blir en hel del resor för min del. Kan berätta allt mycket snart.

Fredagar är familjens dag.  Då vi myser, är själva och bokar inte in oss på några andra träffar eller aktiviteter. Väldigt skönt tycker vi och viktigt för våran familj.

I lördags var vi bjudna hem till syster och hennes festmans nya lgh. Så himla mysigt o gott var det så nu försöker sig Fredrik på samma goda gryta Medans jag sitter och sippar på Vin bloggar.

Jag hade min nya klänning på mig från Twist&Tango ni hittar den

här:


Åkte hem sent, Maja sov kvar. Jag körde så vi skjutsade hem svägerskan och hennes man först. F sa att senast vi var uppe till 01.30 var nyårsafton och det stämmer nog så bra. Igår var vi på middag hos svägerskan, då hon fyllde hela 47år blev sent i säng för liten men så blir det ibland vid vissa speciella tillfällen. 

Idag kom Towe och vi hade möte om ett jätte stort inredningsprojekt vi påbörjar torsdag. Så otrligt roligt att få jobba med massa olika projekt. Ena behöver inte utesluta de andra anser jag.

Vi började med frukost som Towe köpte med sig. Tog fram en inrednings stil vi skall använda i huset, bokade upp butiker vi skall besöka. Kommer bli magiskt.

Vi kommer visa lite grann, det vi kan visa. Man får helt enkel respektera att vissa kunder inte vill ha deras hem i media. Men lite detaljer kommer ni få se i den mån kunden tycker det är ok.

Imorgon kommer en kul lansering ni får ta del av på min Instagram.

Onsdag börjar i Stockholm med fotografering och intervlju för en tidig jag kommer vara med i, handlar om entreprenörskap och sociala medier mer om det kommer.

Om 2v åker vi till Spanien och håller tummarna för fint väder. Blir att spana in lite hus, fira min födelsedag och se vad vi tycker om området innan vi beslutar oss för vad det blir.

Har varit lite för snabba och kärat ner oss i väldigt mkt så det får visa sig på plats vad som blir. Vi är båda extremt impulsiva och ibland lite för snabba. Det ska kännas helt rätt och vi vet i allafall vad vi inte vill ha. Området känns just nu som prio att tycka om därefter välja bostad. Det byggs extremt mycket så känslan är att det går och hitta ngt. Vi vill ha nyproduktion och inte behöva börja med renovering första vi gör.

Samtidigt vill vi hitta en vinter resa. Vart vågar man resa nu när det är översvämningar och katastrofer överallt? Usch, tycker det är så extremt läskigt med vad som händer med vår värld.. Som Maja säger, våran kloka älskling. ”Det är tyvärr för att vi inte tar hand om den”

Kram på er mina söta och ta hand om varandra. ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *