PERSPEKTIV

Hej livet!

Igår efter att vi hade ätit middag plockat undan myste vi ner oss framför två avsnitt av Sofias änglar. Det är Majas favorit program, lilla hjärtat hon är så fin och vi så stolta. Tårarna rann på oss alla. En glädje och sorg blandades i mitt hjärta.

Att se hur människor kämpar. Hur de små sakerna uppskattas som ett yogapass när man själv tar allt för givet. När hela deras värld har rasat och ändå lever dom vidare och har sådan glädje. Då mår jag nästan dåligt.

Dåligt över hur vi själva lever. Hur vi ibland rusar för fort och inte stannar upp ordentligt och verkligen njuter.

Jag vet att vi inte är dåliga människor och jag vet att allt vi har har vi jobbat stenhårt för. Jag tycker verkligen man ska unna sig. Man ska leva gott, resa och göra allt man älskar.

Men vad man ska komma ihåg är att livet är otroligt skört. Att det finns många människor som känner sig ensamma, som har det svårt.

Att sträcka ut en hand och ge ett leende kan rädda någons liv. Vi människor behöver bli mer ödmjuka. Uppskatta varandra och livet. Sprida mera kärlek och omtanke. Jag ska iaf göra det. Jag ska bli en ännu bättre människa. Jag ska ge mer av mig själv till andra som behöver mig.

Mina krav sänktes räjelt. Jag ska verkligen njuta av nuet av allt fint livet gett oss. Av att få vara friska & älska, att vara älskad.

Jag är otroligt Stolt över vad vi har byggt upp, nu ska vi också njuta av det. Njuta av vår familj, njuta av framtiden. Upptäcka världen och se livet som den fantastiska gåva den är. Ingenting är för evigt så njut idag mina vänner.

Imorgon bitti ska jag infinna mig i Stockholm. En spännande dag väntar så ikväll blir det tidigt i säng.

En kärleks kram till alla raringar❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *