MÅNDAG

Hej sköna måndag! 

Hoppas ni har haft en skön helg. Hört att det har snöat hemma. Inte ok, inge än alltså! 

Vi var ute i vanlig ordning på en PW och sedam köpte med frukost hem. Idag är det klarblå himmel och väldigt varmt. Maja tog ett dopp sedan hänge med oss här uppe på takterrassen. Kloka lilla älsklig. Så härligt med pratstunder. 

En mys middag på stan igår. Idag ska vi träffa Lisa och prata hus och våra förväntningar. Det är en spännande resa vi är på.  Samtidigt som det är otroligt mysigt såhär med hus så börjar jag känna mig osäker. Ja, det går iaf lite fram och tillbaka. Fredrik är mer övertygad än mig nu. En spännande vecka med husvisningar och beslut. Hoppas det snart känns rätt i magen. Sen så till det här att folk missar mig i sina flöden. Jag visste ju om det när jag bytte namn och det var nödvändigt för allt som händer just nu. Jag är så mycket mer än bara inredning därav namnbyte nu. Tappet som kommer är något jag får ta. Men hoppas på att folk snart förstår vem det nya namnet är… Haha behöll ju Jana för jag tänkte att det kommer plinga rätt då.

Kram bästa ni så hörs vi snart! 

4 kommentarer

 1. Kristina

  Hola tack för din fina energi du sprider 🙂 Fattar precis hur du känner när man velar fram och tillbaka. Man vill att allt ska bli rätt. Vi var sugna på hus först men sen blev det så självklart med en lägenhet i nyproduktion. Vi väntar nu på att den ska bli klar och vårt val blev San Pedro 20 min från Puerto Banus. Ville bara dela med mig Kristina

  1. Arijana Heinrici

   Hej Kristina.
   Tusen tack för att du tar dig tid och skriver. Härligt att ni hittade rätt till slut. Nyproduktion är ett givet val för oss också. Frågan är bara om området är rätt. Känns inte 110% än. Kram och lycka till

 2. Kristina Oskarsson

  Hej
  Här kommer ytterligare en Kristina
  Vi har köpt en nyproducerad lägenhet i Pilar de la Horadada som är kanonfin med stor solterass.Då min man fick en sjukdom för 3 år sedan som gör att han har svårt för att gå fick vi lägga våra golfplaner i Spanien åt sidan och i stället få livskvalitet valde vi en lägenhet 100 meter från havet och med underbar havsutsikt,man skall nog gå på sin egen magkänsla/lycka till med letandet…..🙋Kristina

  1. Arijana Heinrici

   Hej, otrligt tråkigt att läsa om din man men det verkar som ni tog rätt beslut och njuter av ert liv i Spanien. Det gör mig glad att läsa. Tusen tack, vi följde magkänslan och nu hoppas vi allt går vägen så byggs huset snart. kram J

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *