VECKAN I SPANIEN

Världens lyckligaste Maja!

Hej fina läsare.

Det har varit full fart i Spanien och i det massa vila. Majas helt klart bästa höstlov med vovvar och bad så klart. Kan inte bli bättre. Lisa hade 4st charmtroll sonen och tre vovvar. Ja, mannen var ju också extremt trevlig;) haha och Lisa herre Gud vad glad jag är över den människan. Vilken hjälp och så otroligt proffesionellt. Att lyssna på vad man vill ha och inte köra omkring oss i onödan. Visa sånt vi inte kommer köpa ändå. Det sparar både våran och mäklarens tid. En dag träffade vi en annan mäklare som då Lisa hade talat om för vad vi ville ha så ingen idé att visa annat. När vi kom på plats förstod Lisa redan att detta var helt fel. Och de var det. Hade mardröm om huset. Hemskt! 1. Vi ville ha nyproduktion, 2. Med egen pool och 3. Med fin utsikt.

Vi fick kolla på gammalt hus. Som var så skitigt och äckligt ni bara kan tänka er. Precis vid en trafikerad väg och så instängt och litet så både jag, Maja och Lisa visade tydligt vad vi tyckte. Inte F han ville vara lite snäll mot honom så han höll en god min…

Här blir det många luncher och promenader vid stranden. Fy bubblan hur jag längtar.

Hur som helst hade vi bokat ett hus vi hade sätt första dagen och alla tre gillade huset då om man köpte hörntomten kunde man då bygga en stor pool. Så vi åkte och kollade igen. Ja, lika kära denna gången. Bra planerat med badrum till varje rum, stor tomt, exklusiva material val, en ute plats till varje rum samt en takterrass. Ja, huset föll oss i smaken helt enkel.

Sen fick Lisa karta för att visa oss vart tomten låg. Då området är så extremt viktigt för oss. Det skall vara lätt att ta sig överallt. Vara uppbyggt redan. Finnas vägar, restauranger , butiker, golf, strand… m.m 

När vi var påväg till tomten kändes det så rätt. Ett mysigt området. Gamla spanska hus, med fantastiska trädgårdar. Nya villor som var en fröjd för ögat att se. En uppbyggd vacker liten stad. Och där kom vi och körde vid golfbanan där nu huset skall byggas i ett underbar grönområde. Min Fredrik kommer alltså hänga där Medans tjejerna spelar paddel och tennis. Myser med vovvar badar pool och hänger med fina vänner. Ja, men jag är redan där. Jag ser oss spendera alla lediga stunder just där i vårt eget Casa. Att kunna ta en ljuvlig morgon promenad till bageriet och äta frukost ute vid poolen. Springa vid golfbanan. Grilla i vårt eget hus och om vi inte vill kunna gå ner och välja bland 100-tals restauranger utan att behöva ta bilen. Gå tidiga strandpromenader och njuta av allt. Herre Gud som jag längtar nu. Att bygga hus utomlands krävs lite förarbete men vi hoppas på att sommar semestern spenderas just där i vårt alldeles eget hem. Extra skönt att vi sätter vart eget tach på huset och jag tänker mig att det blir rätt mycket marmor och betong;)

Trots att jag alltid städar innan vi åker på semester så vill jag torka av allt damm, fräscha upp golven. Tvätta och stryka allt. Så det gjorde jag igår lördag mellan myset. Så skönt att kliva upp imorse och allt var så fint;) haha jag verkligen njuter av ett nystädat hem. Jag trivs inte i stök värsta jag vet! Jag har dessutom möblerat om igen. Imorgon blir det en reklam inspeling här hemma;) så lite fix inför den blev det också. 

Kvällen bjöd på kalas för våran Philip 25-år. Fantastisk mat och fullt hus av härliga människor. Många bebisar och massa kärlek. Våran lilla tjej var äldst. Oh lilla hjärtat så stor hon har blivit hinner inte med. 

Nu ska jag skriva vecko menyn för denna lilla familj så F kan handla hem allt. Blir lång kok och en lugn söndag.

Kramar till er/J

3 kommentarer

 1. Åh vad spännande, vi köpte i villa martin i våras, vilket område har ni hittat?

  1. Arijana Heinrici

   Hej Maritha,

   Tyvärr blev priset nästan en miljon över vad som sades på plats. Så vi backar från detta projekt. Kändes inte helt rätt för oss då. Det kommer när det är rätt helt enkelt. Njut av ert boende. Må bäst/Jana

   1. Maritha

    Tack snälla, det gör vi. Lycka till med Erat letande <3. Tack för dina fina bilder och inspiration på nya bloggen. kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *