VÅGA VISA KÄNSLOR

Några  ärliga känslor här. Jag har inte alls haft suget på mina sociala medier under veckan. Och så är det. Ibland blir man trött vill bara stänga ner samtidigt som jag har världens finaste följare och även mitt jobb med sociala medier går det inte bara att checka ut.

Jag är otroligt glad att jag idag känner mig själv väl och när den känslan kommer hittar jag snabbt balansen igen. Som tur är utvecklas vi människor, förhoppningsvis till något bättre hela tiden och det känner jag verkligen att jag gör. Att känna sig själv och sina begränsningar är både viktigt och nödvändigt i livet.

Många kanske tror att livet bakom sociala medier är glammigt hela tiden och så är det absolut inte. Inläggen ska ut, texterna ska skrivas och du förväntas leverera. Behaga alla och alltid vara på topp, vilket är omöjligt.

Det finns ingen som lever de livet oavsett sociala medier eller inte.

Huvudet har varit fullt av besluten som skall fattas.,I en rasande uppförsbacke vilket är magiskt så klart. Samtidigt som sociala medier har givit mig så många möjligheter till olika samarbeten och nya förfrågningar flera gg per dag har vi också våra andra bolag.

Så jag sitter inte och pillar navel utan det är så mycket mer än sociala medier.

Ett företag som legat nästintill vilande, våran älskade bebis för både mig och F har tagit fart ordentligt och vi är så otroligt stolta att vi aldrig gav upp utan kämpade. Herre Gud, verkligen handlar allt om att tro. Vi pratade alltid som att de redan var i hamn innan det ens var klart. Och här är vi idag. Får sådan lyckokänsla när jag tänker på bolaget. Nästan som ett barn. Våran första bebis börjar bli stor❤️

Skall nog ta och köpa tårta och fira med personalen på måndag!

I onsdags hade jag ett magiskt möte med min andra bebis och Fredrik i torsdags med hans stora kommande projekt. Kommer bli GALET bra. Så många drömmar som uppfylls för oss så vi har firat med champagne sen onsdags. Älskar oss, vi dricker absolut inte upp hela flaskan utan ett glas om någon skulle tro vi har problem…. 😉 Vi älskar att fira litet som stort. Och just nu är allt väldigt väldigt stort och vi är väldigt väldigt stolta över oss. 

Idag skulle vi ha åkt till Örebro men valde att ställa in och ses med våra fina vänner på en hotellweekend istället. Vi har inga planer utan tar helgen som den kommer. Vi ska titta på resor. Umgås, äta gott, ut och promenera, värma oss vid brasan och tända alla fantastiska ljus finaste Ester&Erik skickade till mig. Blev ju helt överlycklig så klart. Vilken julklapp, måste ha varit snäll i år också❤️

Nu hör jag F skrika här hemma. Tydligen mååååål👏🏻Både fotboll och idol gick varmt här hemma. Nu ska vi se vem som åker hem ikväll. Usch alla är så otroligt duktiga i år.

Önskar er en super fin helg. Njut, ta hand om varandra och sprid kärlek❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *