ATT BYTA BLOGG

 Så dumt av mig! 

Mitt fel så klart, jag skulle bara varit kvar på min gamla portal. Där jag låg bland topp 10 mest lästa. Detta också för att det var så otroligt enkelt sp inläggen kom med glädje. Nu har jag tappar gnistan helt. Det har varit så krångligt att blogga så jag har istället valt att inte göra inlägg.  Men nu ska jag verkligen ta tag i detta och göra något åt det. Det kan inte fortsätta såhär.

Ska man blogga ska det vara kul, enkelt och automatiskt gör det också att inläggen kommer.

Lovar att förändring på något sätt kommer. 

Hur som helst. Helgen har varit magisk med mina hjärtan❤️ Vi har njutit sååå mkt av allt. Varandra och pratat massor massor. Det är just dessa stunder vi tar beslut. Vi kommer på vad vi vill och inte vill. Jag har min F världens bästa pappa till våran prinsessa min stora kärlek. Min mentor, som får mig att våga. Som får mig att se allt med nya ögon.

Frukostar är verkligen något jag njuter av extra. Speciellt på helger när vi kan göra det tillsammans.

Att bo såhär mitt på stan. Bara gå ut och köpa med sig färskt bröd. Vi hade gärna ätit hotell frukostar då vi har massa bra hotell utanför dörren men vår älskling är i en fas att inga resturang och hotell besök just nu. Hon är en liten hemma älskare hon. Och det är iof bra tecken på att hon älskar vårt hem. Det gör vi också så inget mig emot att sitta här och umgås med varandra.

Maja är ute med kompisar hela dagarna. Det är äta mat sen ut och lek igen. Har sagt det förr och det är verkligen så underbart att de leker inte håller på med mobiler & paddor hela tiden. Det skall inte behöva tas selfies när de är 11år för att sedan fråga om man är snygg?? Hallå vart gick det snett då?

Jag gjorde iordning varsin drink till oss sen satt vi här och pratade om planer för 2018.

Om allt vi åstadkommit under 2017 och vad vi har framför oss 2018.

Jag är lycklig. Jag är laddad för en ny bra vecka. Imorgon ska jag helt ägna mig åt personalen på ett av bolagen. Där det inte är sociala medier. Inga blogginlägg,  Ingen inredning eller föreläsningar utan helt och hållet något annat. Världens bästa personal ska bjudas på Tårta. Undrar om jag bjuder in min F också som har skött allt Medans jag varit på andra håll. Dream team. Inte bara att vi funkar utan att vi har bästa team runt oss. 

Jag och Maja bjöd på mysfrukost och fina presenter. Han står nu och roddar med plankstek.

Alltså vad hade jag gjort utan honom. Fredrik älskar verkligen att laga mat och ör GRYM på det. Nej, Fredrik är ingen kock det är nämligen så många som frågat… Haha men han har stor kärlek när han lagar så då blir det kul och bra. Dessutom har vi en kock som gör all mat till VIP flyg och han är inte att leka med. Världsklass på honom. Fredrik får väldigt mycket tips och lärt sig otroligt mycket vilket gör att det blir ännu roligaste. Ja, jag är imponerad av honom. Allt han tar i förvandlas till guld✨Ja, nästan allt iaf om vi pratar mat och entreprenörskap. Vi kan säga såhär. ”Han ska inte hålla i hushållet” Men vi har delat upp det bra känner jag.

Nä, nu blev det super långt. Puss på er! Njut av kvällen kära ni.

1 kommentar

  1. Jag håller helt och hållet med, det ska vara enkelt och smidigt. Jag har wordpress på min och app som jag bloggar via, så himla enkelt. Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *