NU BLIR DET ENKLARE

Hej mina kära läsare

Hoppas ni mår toppen. Som jag skrev tidigare har bloggen varit lite svår att hålla igång pga lite strul men nu är jag på banan. Det känns på riktigt kul igen. Peppad!

Bloggen blir som en liten dagbok att titta tillbaka i med både bild och text.

Jag får så otroligt mycket frågor om vad jag jobbar med och min resa så här kommer lite om min vecka som varit.

Denna vecka har mycket av min tid spenderats på vårt andra bolag. Att finnas där för personal men också startat upp nya bolag som kommer in titt som tätt. Väldigt Speciell känsla att åka dit. Det är som sagt våran första bebis. Där jag la ner många vakna timmar och över en natt förlorade vi nästan allt i bolaget. En väldigt lång och orättvis historia. Avskyr orättvisa och tror på riktigt att karma finns. Den har visat sig stämma väldigt bra. Jag tror att är man en god människa så blir allt bra till slut. Man får kämpa lite extra och tro på sig själv så blir allt bra igen. Oftast ännu bättre och så blev det för oss också.

Vad jag vill säga med det är att allt alltid inte går som dans på rosor. Man stöter på problem. Det gäller att resa sig upp igen och aldrig ge upp. Jag är så extremt glad och tacksam idag över de två åren av möten som varit både bra och dåliga. All den tiden betalas tillbaka nu. Och att aldrig ge upp. Vi har lärt oss så mycket på vägen. Både om oss själva, om vad som är viktigt. Att uppskatta allt och att alla inte alltid har goda avsikter.

Vi har hört många gånger att vi reser mycket. Det måste gå bra på bolagen. Antingen jobbar vi för mycket eller så glider vi bara omkring och har det soft. ”Ja men ni har det bra. Ja, ni har ju egna företag så då är det enkelt att göra som man vill”

Fungerar inte riktigt så. Vi får jobba dubbelt så hårt och dubbelt så mycket. Är man entreprenör som vi båda är med både gemensamma projekt men även egna vi jobbar med så är det mycket jobb. Det har inte kommit gratis. Man har alltid ett ansvar 24h om dygnet. Du släpper aldrig jobbet helt. Men vi har också lyckats bygga upp dem idag att vi kan styra våra liv. Vi kan åka hem tidigt. Sitta hemma och jobba eller ta sovmorgon om det har varit mycket. Ta en dag ledigt om vi känner för det. Vi kan välja att jobba mycket för att åka på resor flera gg per år. Vi gör det för att vi tycker det är roligt men det är också ibland jobbigt. Om det vore enkelt att vara egen företagare/entreprenör och man fick jobba mindre. Att man byggde upp sina alla drömmar och mål över en natt hade alla varit entreprenör. Det tar år att komma dit. Och av alla bolag man startar kanske man lyckas med 4 av 10. Det är inte att misslyckas det är en lärdom och erfarenhet man ska ta till sig och vara stolt över.

Jag älskar att prata med ungdomar. Lyssna på deras drömmar och visioner om framtiden. Det är idag inte alltid enkelt om man inte har allt bäddat av sina föräldrar. Så viktigt att finnas och stötta där man kan. Det behöver inte alltid vara ekonomiskt utan att det finns någon som lyssnar, hör och tror på dem.

Jag tycker om att berätta om min resa. Att berätta den riktiga sanningen bakom framgång och det ofta döljer sig mer slit en glam som många tror. Har upplevt att det blir en aha upplevelse. Och för människor som själva är med eller varit med om en dipp blir det som en befrielse. Det blir som kvitto på att det finns tuffa perioder av extra mycket jobb som kommer löna sig.

Men säger det alltid. Så länge man gör rätt för sig. Är ödmjuk, ärlig och inte gör andra eller sig själv för den delen illa så kör. Om du tror på det, om du tror på dig och din idé så tror jag också på dig. Se till att ha hjärtat på rätt plats. Aldrig glömma av din familj dig själv och njut på vägen. Den kommer vara krokig men ännu mer intressant då. Njut av att lyckas och lär dig av misstagen.

Hoppas du kan känna dig lite inspirerad till att fortsätta med dina drömmar och mål.

Stor kram /J ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *