FRUSEN AXEL 

Godmorgon mina stjärnor! 

Har ni sovit gott? Det har jag. Vi gick och la oss tidigt. Läste, skrev och sedan somnade som en stock. 

Ni vet att jag har tjatat om min nacke att den gör så ont. Nu vet jag att det kommer från min axel så nu är det rätt träning och naprapat som gäller. Under dagen är det ganska ok ändå. När jag är igång och rör på mig men på morgon är det inte kul. Väldigt stelt och gör ont. ”Frusen axel” kallas det visst. Någon som varit med om det? 

Men jag tror ju stenhårt på att rätt träning löser det mesta med kroppen. Har nog länge kört lite för hårt på just min axel för det onda har inte kommit nu utan smugit sig på. 

Fredagar brukar vara familjens dag men inte denna fredag. Idag får mina hjärtan mysa med idol och pappa dotter mys utan mig. Jag ska jobba och sedan njuta av massa tjej mys på bästa Hotell Anna här i Uppsala. Alla bilder och det mesta av våran dag kommer ni kunna följa på våra händelser. Är det någon jag verkligen skrattar mycket med är min fina vän & Agent Kima. Ser fram emot våran fre-lör helg. 

Nu ska väcka lite älskling den stora har redan åkt då han ska hem efter lunch. 

Vi hörs sen kramar till er! 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *