EN HOTELL UPPLEVELSE

Hej underbara läsare!

Hoppas att ni har haft en härlig helg och känner er taggade för en ny vecka. Det gör verkligen jag.


I fredags checkade jag in på Villa Anna i min underbara stad Uppsala som jag för övrigt älskar! Det finns så många vackra platser att besöka och uppleva. En av dem är magiska Villa Anna.


Upplevelsen är inte ett hotell utan verkligen som att komma hem, en sådan fantastisk interiör som jag älskar. Högt i tak, vackra stuckaturer, genomtänkt inredning och jag älskar att det gamla bevaras med en modern inredning och vacker färgskala som knyts samman i hela huset. Att det är mycket marmor för en marmor älskare, och sköna Carpe Diem sängar för en god natts sömn gör inte saken värre. Strosa omkring i morgon rock. Äta en magisk frukost. Verkligen en döm helg.


Middagen och servicen var något ut över det vanliga. Jag älskar mat och att få något att minnas, det kan jag lova att du kommer göra. Svårt att slå denna upplevelse.Vistelsen var i samarbete med Villa Anna men min text kommer rakt från hjärtat. Och om ni följer mig så vet ni också att jag ger ärliga rekommendationer.


Ni kan boka en vistelse och läsa mer om Villa Anna här:

Massa söndagskramar till er raringar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *