MÅNDAG

Hej raringar.

Vi gick och la oss tidigt igår. Riktigt sega. Vi är absolut inte vana att vara ute och festa det märker vi. Har man blivit gammal och tråkig då eller är man bara lite klokare med åren…? Tänker nästan klokare. Det blev en del bubbel och även fast ni ser det hos mig ofta så dricker jag sällan fler än ett glas. Men just i helgen då vår coola vän fyllde hela 50år, man tror ju killen är Max 40, ja då fylldes glaset flera gg och lilla jag mår inte bra då nej! 

Kontroll behov och behov av att må bra, kunna träna och vara pigg dagen efter går före. Men att vara uppe sent funkar inte heller för mig. Är en tröttis så jag vill gärna lägga mig i tid går hellre upp tidigt.
Igår lagade Fredrik Bookmaker, det är ju så otroligt gott. Har ni ätit någon gång? 

Oxfilé som man lägger på grillat surdegsbröd. Sen gör han en egen blandning dressing med dijonsenap. Man river på färsk pepparrot och rått ägg. Mums! 


Fredrik hade hunnit åka imorse innan vi gick upp. Viktiga kunder som skulle ut och flyga och min kära har också kontroll behov så han ville stämma av den flighten. 

Jag spenderade förmiddagen på kontoret i Knivsta sen hade jag möte inne i stan. Hunnit lämna när mötet blev inställt, det blev hem istället. Många mail att besvara så det har jag suttit med innan det var dags att hämta liten. Hämtar upp paket som Maja hade fått och lite nytt hudvård till mig. Lovar berätta mer om det..

Ikväll stod jag för en enkel kycklingrätt till familjen då jag vet att min kärlek som brukar står för middags fix är lite trött. Så min kyckling blev det. Dom tyckte det var jätte gott. Tur det då Maja ofta föredrar pappas mat. För att vara helt ärlig gör jag också det. 

Hoppas ni haft en super fin start på denna vecka.

Sänder massor med pussar nu tar vi kväll imorgon bitti skall det svettas med PT igen. Bästa jag har gjort är nog anlitat PT. 
 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *