KVÄLL 

Hej hjärtisar! 

Gillar inte att det blir mörkt så fort. Idag blev det mycket admi jobb. Frukost möte och imorgon har jag ett super viktigt möte på Arlanda. 

En kund som kommer och skall träffa mig från Norge så vi håller tummarna för detta samarbete. Då de nu även finns i Sverige och då skulle jag jobba med dem just här. Vore så grymt roligt och det passar mig riktigt bra. Kommer så klart berätta allt så fort det är klart. Men jag ser väldigt positivt på att dom faktiskt kommer hit för min skull;) 

Nu sitter jag med ansiktsmask. Tog ett långt varmt bad. Maja ute och leker med kompisar och F påväg hem så vi får mat;) Ikväll blir det en favorit. Lax pasta med Broccoli som jag tok älskar.  

Tipsade idag om hur man kan göra enkla lösningar om man vill renovera i sitt hem. Man kanske inte har råd att slita ut precis allt. Så varför inte byta eller som jag gjorde här sprayade handtagen till mässing. Vi bytte ut kaklet från blått till marmor och la ända upp till tak.
Jag ville inte lägga super mycket pengar utan istället letade där det finnas bra erbjudanenden. Och idag är det så enkelt att jämföra priser så ha is i magen och spar en massa till något roligare. 

Kram vackraste läsare.  

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *