FREDAGSMYS

Heeeeej… 

Älskar fredagar det är just för att vi på senare år har haft fredagar som våran mys dag. Det är familjens dag. Den där då det är de lilla extra. Där Maja får bestämma myset, och ibland även maten. Och när hon väljer är det tacos. ”Ja som de flesta barn gör” Hahah Vi har så kul tillsammans och jag och min F har alltid så mycket att prata om. Bästa och viktigaste för mig i livet❤️

Morgonen började med att vi var på BMW båda behövde byta till vinter däck och samtidigt passade jag på att titta in ny bil. Jag älskar min stora X5 eftersom jag känner mig stor i den… Haha så det blir en ny sån eller en X6 som innan. Återstår att se. Ilands problem men jag/vi älskar bilar och kommer alltid unna oss det vi tycker om och jobbat för att kunna ha. Lämnade in min pärla på tvätt där vi alltid tvättar våra bilar. ”City Bilvård” alltså bäst. Går alltid att klämma in min bil fort;) stammis! 


Så ren och fin som alltid. 

Vi valde att njuta av fredagen tillsammans. Även fast båda har många bollar i luften ser vi till att njuta av livet till Max. Blev en lunch på stationen med champagne innan jag möte upp min tokiga Agent och hängde en stund. 

Klädde dessutom ut mig en fredag som ”Black friday” 

Älskar att toka mig. Livet är så sjukt seriöst ändå. Jag älskar livet, skratt, mitt jobb min älskade familj, mina fina genuina vänner. Er fina läsare och följare. Oh Happy feelings. 

Hann också med ett naprapat besök Medans mina hjärtan förberedde fredags mysigt. Som jag älskar att ha allt runt hörnet. Och äntligen börjar vi få ordning på denna sjukt jobbiga axel jag gått runt med och haft ont så länge. Kommer bli bra med allt proffs hjälp jag får. Tacksam att jag började med min PT tränig och började göra allt rätt och inte bara hetsa med träningen. 

Nej nu ska vi börja göra iordning frukost. Ut på promenade och ikväll är det middag hos svärisarna. 

Kram på alla er❤️

2 kommentarer

  1. Vilket härligt positivt inlägg, blev varm inombords när jag läste det. Ha en underbar start på veckan!

    1. Arijana Heinrici

      Gud så fin du är, tack

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *