I samarbete med Royal Spa 

Hej bästisar.

Vill tipsa er om lite behandlingar jag gör. Ni brukar se på mina händelser att jag går till www.royalspa.se där jag gör mina naglar tex. Jag fixar även fransar tycker det är super skönt att slippa mascara och stress på morgonen. Det går ju otroligt  fort att sminka sig. Puder rouge och glans sen är man redo att kicka igång. I somras tatuerade jag dessutom in bryn. Hade typ inga innan, dessutom är jag sååå blond så de syns ju inte. 3D tatuering så de ser äkta ut. Love it! 

Naglar kör jag oftast på rött;) 

Oavsett vad ni bokar har ni 20% på Royal Spa om ni säger kod: Jana! Kan vara bra julklapp till någon du tycker om? Massage, ansiktsbehandling you name it. Kör;)

Nu ska min tjej hämtas hem. Hoppas ni rockade ordentligt idag.

Kram J❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *