Måndag morgon

Godmorgon vänner! 

Hoppas eran helg varit skönt och att ni känner er utvilade. 

Som vanligt går jag upp först i våran familj och njuter av det också. Har nog skrivt det förr men på senare år har egna tiden spelat står roll för mig. Vår, sommar och tidig höst är jag alltid ute och springer innan mina hjärtan hunnit vakna men nu när det är då mörkt måste jag säga att jag inte vågar. Visst är det sjukt? 

Så nu är det mest gym. Fick många frågor om det på mina händelser igår. Men jag tränar absolut inte som jag gjorde förr vilket kunde vara 7ddg i veckan, utan 3-4gg i veckan. Har aldrig känt mig så nöjd. Har dessutom världens bästa PT så träningen blir maximal varje gg. Jag tänker på vad jag äter under veckorna och på helger unnar jag mig allt jag tycker om i lagom dos så klart. Huvudsaken är att du tränar och äter det du tycker om för din skull och inte någon annan. Så bästa tipset. Må bra och gör det du älskar. Kom ihåg återhämtning och njuta av framstegen. 

Ni ser, lördag innan vi skulle till svärmor och bonus svärfar blev det fika. Sen när vi kom dit bjöds det på brakmiddag följt med ännu mera fika;) 

Allt var så gott men det här… Godaste saffrans kakan. Mums. Jag är inte mkt för godis men just bakelser;) 

Och söndag har vi pyntat med tomtar, belysning på balkongen, rosetter på ljusstakar och bakat till julen. Vi hann med lite glögg och pepparkakor så nu är vi extra snälla. Min älskling gjorde snitzel till middag igår och det var sååååå gott😋Ok, ni ser jäkla massa fika & mat denna helg så det blir att hålla igen med sockret nu… 

Ha nu världens bästa start på veckan! Kram /J 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *