ATT ALLTID FINNA FEL HOS ANDRA

Hej fina ni.

Sitter hemma idag med en liten sjukling. Just då jag känner mig extra tacksam att ha ett jobb som inte alltid kräver att jag är ute på vift. Våran lilla prinsessa går alltid före allt annat och alltid gjort.

Har ibland fått kommentarer att vi jobbar så mycket. ”Hur har ni tid med Maja”? Blir alltid lika fascinerad av att vissa människor verkar veta mer om andras liv än vi själva gör?? När Maja fortfarande var liten valde vi att jag jobbar halvtid för att hämta tidigt osv. Då var jag lyx fru som levde på makens pengar. Bodde i hans hus, körde hans bilar, reste med hans kassa osv…. Sen när jag startade mina sociala medier och började mer lägga ut om vad jag gör då blev jag istället en dålig mamma som aldrig verkar vara med mitt barn. Så hur är det möjligt att det alltid är något som är fel? Och hur kan andra människor ta sig rätten att bedöma vad man är för mamma,fru och människa?  Och om jag skulle leva på min man… Är det något fel? Alla har olika livssituationer och jag anser att det inte berör någon annan. Jag och min man gör allt tillsammans. Vi fostrar vårt barn tillsammans. Vi bygger våra bolag tillsammans. Vi sköter vårt hem tillsammans. Vi bygger vårt liv tillsammans för att vi har samma mål och visioner om vad vi vill i livet. Det är inte synd om oss eller vårt barn. Vi jobbar med det vi älskar och känner oss tacksamma och stolta över vad vi har byggt upp på 12,5år vi har levt ihop.

Nu är det ju så otroligt konstigt att jag föreläser också? Varför är det konstigt? Att jag samlar ihop säcken och vill dela med mig av min framgångsresa. Att andra finner mig inspirerande. Tyvärr handlar mycket om att vi kvinnor är rädda. Vi vill men vågar inte så då ska vi snacka illa om de kvinnor som faktiskt vågar. Jag vill vara en förebild för min dotter och för andra kvinnor. Allt är möjligt om du tror på dig själv. Men om du aldrig är nöjd med ditt eget liv och istället lägger energin på att finna fel hos andra kan jag lova dig en negativ spiral som gör att du aldrig blir nöjd.

Så mina ladies och de som bara snokar, säger att de inte läser fast de är största fansen… Ha bättre kolla än många andra. Fokus dig själv och vad som får dig lycklig. Alla har vi olika behov av vad som är lycka för oss. Men hälsa och välmående är något alla behöver inkluderat att inte vara bittra på andra. Det är en väldigt obehaglig sjukdom.

Kraaaaam och massa kärlek till alla er/ J

6 kommentarer

 1. Så tråkigt att även du verkar varit mottagare av massor av skitsnack. Jag undrar så vad det är för fel på folk som genast ska fram med pekpinnar och, som du skriver, tror att de vet mer än en själv om ens eget liv. Bra att du tar upp det och skriver om det. Förhoppningsvis kan gamla hundar lära sig att sitta och vara trevliga. Jag hoppas verkligen att folk lär sig att vett och etikett ska appliceras lika väl online som i verkliga livet. Har man inget snällt att skriva ska man låta bli att skriva.

  All glädje till dig och lycka till i din karriär!

  1. Arijana Heinrici

   Hej Nettan, fint skrivet av dig. Tack för det. Ja, jag tror att det är bra och skriva om. Vet att jag inte är ensam om kvinnlig avundsjuka tyvärr. Hoppas på att de istället kan ta till sig och satsa på sitt eget liv istället. Å andra sidan är det väl bra så länge man är intressant att prata om;)
   Kram till dig

 2. Bittabylla

  Märkligt fenomen det där. Tror att det bottnar i avundsjuka och missnöje med den egna situationen. En felsökare har oftast framgång och då känns det säkert lite lättare. Du har ett trevligt och generöst Instagramkonto och dito blogg. Hela du utstrålar harmoni och balans. Varför inte glädjas åt medsystrar som är förnöjsamma med livet. Du jobbar hårt mellan varven men det är lätt att bortse för en del. Tag emot ett råd från en äldre syster. Får du citroner – gör saft av dem. Fortsätt som du är. Bamsekram från ett fan.

  1. Arijana Heinrici

   Åh vad fint, tack snälla. Stor kram till dig

 3. Kristina Oskarsson

  Fortsätt att vara som du är,det är de människorna som kommer med de kommentarerna som inte har ett eget liv.Var stolt……🙋

  1. Arijana Heinrici

   Tack snälla, Jag lovar. kram till dig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *