SUMMERING

God morgon helg och andra december

Hoppas ni har haft en bra vecka?

Måndagar har jag alltid på vårt första bolag . Träffar personalen, är med i verksamheten och gör det som behövs där. Vår personal är världens bästa så egentligen behövs vi inte ens där. Men jag älskar det. Och jag faller i något slags lugn som är speciellt just där.

Tisdag & Onsdag jobbade jag mycket hemifrån. Övade på föreläsningar och körde skönhetsbehandlingarna samtidigt. Ni vet, hårmask ansiktsmask samtidigt som man passar på jobba. Mycket bra kombo. Jag, som många andra drabbas av torr hy på vintern. Viktigt att ta hand om den då.

I onsdags var jag också med Almi och kollade in lokalen där föreläsningen som är i Uppsala skall hållas. Kommer bli kanon.

Torsdag, vilken dag. Vill backa tillbaka, så bra var det. Samtidigt som vi är igång med ett stort samarbete som jag är så exalterad över pratade vi även om andra spännande projekt. Blir överlycklig bara jag tänker på vilket team vi är.

Men nu kör vi helg. Allt jul pysslande. Middag med svärfar och Siw.

Julgranen levereras på torsdag. Så bra service, dom kommer hem med den, och sedan hämtar när du vill ha ut granen. Hur smart? Mer om det i veckan..

Nu serverar min F lördags frukosten så bäst att lägga ner bloggandet nu och mysa till denna lördag.

Kram hjärtisar.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *